04.29.10

Olga’s Lab Hours


On Friday April 23, I went to the lab meeting for one hour.

On Tuesday April 27, I ran labs from 1:00pm-5:00pm.

On Wednesday April 28, I did data entry from 9:30am-1:30pm. I came in early because I was bored.

Posted in RA Communication at 02:58by a4thgen

04.28.10

kim’s hours


I did four hours of data entry today to get the moral luck study done.

Posted in RA Communication at 01:54by a4thgen

04.26.10

Kristen Lab Hours


4/19- Worked on met-analysis from 2:00-3:30 (1.5 hrs)

4/21- Ran “Event Jude” study from 8-10am (2hrs) and worked on meta-analysis from 1:50-2:50 (1hr)

4/23- Ran “Event Judge” study from 8-10am (2hrs)

4/26- coded meta-analysis from 1:10-2:10 (1hr)

Posted in RA Communication at 01:11by a4thgen

Martas lab hours


On Friday, 4/16, I came in at 11:30 and coded stories until the meeting at 12:30.  On monday, 4/19, I came in at 10am until 12:30 and coded stories and cleaned around the lab for the remainder of the time. On Wed, 4/21, I ran the self/other study from 10am-1:30pm. On friday, 4/23, I coded stories from 11:30 to 12:30. Today, 4/26, I came in at 10:30 and coded the rest of the stories and Sarah trained me how to do her study. I was in lab until 1pm.

Posted in RA Communication at 10:45by a4thgen

04.23.10

Kim’s Lab Hours


On the 15th I did an hour of research.

Monday, the 19th, I did two hours of research.

Tuesday, 20th, I did an hour of research, and I had an hour meeting with Dr. Lench.

Wednesday, 21st, I did 3 hours of coding for the moral Luck lab.

Today, 23rd, I did an hour of research, and went to the hour long lab meeting.

Posted in RA Communication at 07:57by a4thgen

04.21.10

Olga’s Lab Hours


On Friday April 16, I attended the lab meeting for one hour.

On Tuesday April 20, I ran labs from 1:00pm-5:00pm.

On Wednesday April 21, I did data entry from 11:00am-1:30pm.

Posted in RA Communication at 05:40by a4thgen

04.16.10

Kristen Lab Hours-4/12, 4/14, 4/15, 4/16


4/12- Worked on Meta-analysis from 2:00-2:30pm (30 min)

4/14- Ran Moral Luck Study from 8-10am (2hrs), worked on met-analysis from 2:00-3:30pm (1.5 hrs)

4/15- Worked on Meta-analysis from 11:30-1:00pm (1.5 hrs)

4/16- my running hours are from 8-10am but I didn’t have any participants at all so i just worked meta analysis and then I continued to work on it until 11:30 for a total of (3.5 hrs)

Posted in RA Communication at 10:45by a4thgen

04.15.10

Olga’s Lab Hours 4/14/10


On Wednesday April 14, I did data entry from 10:00am-1:30pm.

Posted in RA Communication at 12:38by a4thgen

Talya’s Hours 4/15


10am-12:15am – worked on the new meta-analysis article list.

Posted in RA Communication at 11:18by a4thgen

04.14.10

Talya’s Hours 4/14


2pm-4pm –  I worked on the article list for the meta-analysis.

Posted in RA Communication at 06:42by a4thgen

« Previous entries Next Page » Next Page »