09.30.10

Talya 9/29


1pm-3pm (2 hours): worked on meta-analysis coding articles

Posted in RA Communication at 12:03by a4thgen

09.29.10

09/29 Khang


Entered data for the Altruism study.

Time:
Went to meeting 10:00 – 11:00
11:00 – 1:00 (Total: 3 Hours)

Posted in RA Communication at 10:10by a4thgen

Olga’s Lab Hours Sept. 27 & 29


On Monday Sept. 27, I ran labs from 1:30pm-4pm.

On Wednesday, Sept. 29, I didn’t do data entry this morning because I didn’t have a jump drive and one of Eastwick’s researchers was using the main computer. However, I’m going to make up data entry on Monday before I do labs.

I then went to the meeting from 10am-11am.

I talked with Shane about his data entry from 11am-11:30am.

I then had to leave to talk to Dr. Lench at 11:30. Again I will make up data entry on Monday.

Then I ran labs from 1pm-3:30pm.

Posted in RA Communication at 03:22by a4thgen

Talya 9/28


9:00-11:30am (2.5 hours): I helped Kimberly with fixing form copies, went and picked up some office supplies (we now have pink post-it notes! yay), and then worked on coding.

Posted in RA Communication at 12:23by a4thgen

09.28.10

9/28 Brody


2:00pm-4:00pm

Entered data into SPSS, however the Altruism study does not have a SPSS file for it. 

Also worked on presentation a bit.

Posted in RA Communication at 02:34by png1383

Marta 9/24-9/28


On Friday, 9/24, I did data entry from1-3. On Tueday, 9/28, I ran studies from 9-1130.

Posted in RA Communication at 09:51by a4thgen

9/28 Karmen


Yesterday I filed Meta data from 9-11 a.m. Today I ran participants with Marta from 9-11 a.m.

Posted in RA Communication at 09:51by a4thgen

09.27.10

Talya 9/27


12pm-2:30pm (2.5 hours): ran studies with Khang

Posted in RA Communication at 11:44by a4thgen

Talya 9/23


9:45-11:35 (1 hours 50 min): worked on pamphlet with Dr. Lench

Posted in RA Communication at 11:43by a4thgen

Talya 9/22


1pm-3pm (2 hours): worked on meta-analysis coding articles

11pm-240am (3 hrs 40 min): worked on updating the pamphlet for the next stage

Posted in RA Communication at 11:39by a4thgen

« Previous entries Next Page » Next Page »