11.30.11

Kelsey- 11/30


10:30-2:30 (4 hours)

Last day of lab for the semester! 🙁 But I can’t wait for our party next week! I just ran the main study today and had all 5 participants show up! Good note to end on

Posted in RA Communication at 02:17by a4thgen

John 11/30/11


Came for data entry hours.

Came in and checked all consent forms to date.

Took the rest of the time and fully completed the meta rejects task. We need a new bin but I put the “pulled out” folders back in the bottom drawer facing a different direction. I hope that’s not a problem.

Posted in RA Communication at 01:57by a4thgen

Khang Tran 11/30


Came in and worked on meta analysis

Time: 9:15 – 10:30 & 11:00 – 1:30 (Total: 3.75 hours)

Posted in RA Communication at 01:32by a4thgen

Natalie 11/30


11:30-1:30 (2 hrs.) Came in early because one of my classes is done for the semester already. I completed a few of the emotion elicitations, and then spent the majority of the time coding cheesecake videos.

Posted in RA Communication at 01:29by a4thgen

Vladimir 11/30


11:30-12:30          Coded judgment meta analysis articles.

Total: 1 hour

Posted in RA Communication at 12:25by a4thgen

Vladimir 11/29


12:30-2:30       Ran the main study after Natalie left. The last participant finished 5 minutes before the end of run time.

2:30-3                Finished filling out randomization sheets and then completed an emotion elicitation.

Total: 2.5 hours

Posted in RA Communication at 12:24by a4thgen

11.29.11

Khang Tran 11/29


Came in and worked on Meta Analysis and then some emotion elicitation.

Time: 2:15 – 5:00 (2.75 hours)

Posted in RA Communication at 04:57by a4thgen

Natalie 11/29


11:15-12:30 (1.25 hrs) Set up and started running the main study until Vladimir got here. Only 4 out of the 5 participants showed up.

2:00-3:15 (1.25 hrs) Coded cheesecake videos

Total: 2.5 hrs

Posted in RA Communication at 03:14by a4thgen

11.28.11

Vladimir 11/28


2:30-4              Coded judgment meta analysis articles.

Total: 1.5 hrs

 

Posted in RA Communication at 03:39by a4thgen

Kelsey–11/28


11:00-3:30 (4.5 hours)

Everything was crazy today. While I was setting up the main study I realized that the three middle computers in the main room and one in the first room were not working at all, so we only had 4 computers to run 5 participants that had signed up. Luckily, only four people actually showed up so everything turned out fine and while the study was running two people stopped by and fixed all the problems! Everyone still finished everything on time, so I felt really great!  I’m going to do some emothion elicitations and then try to get ready for finals!

Hope everyone had a great thanksgiving!

Posted in RA Communication at 02:40by a4thgen

« Previous entries Next Page » Next Page »