02.29.12

Emily Long 2/29


I did data and set up for lab then ran the main study.

2:45-6

3.15 hr

Posted in RA Communication at 06:01by Emily Long

Khang 02/29


LEAP DAY! WHOOOOO!!

Came in and ran the study. Emily was nice enough to set things up for me since I was running a little late. This might happen more often since there is so much construction that causes the buses to go so much slower. The experiments went well.

I helped Emily get some of the stuff ready for the main study she was running at 4:15

Time: 3:00 – 4:15 (1.25 hours)

Posted in RA Communication at 04:15by a4thgen

Natalie 2/29


12:00-2:00 (2 hours) coded meta articles and made copies with Talya!

Posted in RA Communication at 01:57by a4thgen

02.28.12

2/28 Amanda


2/28 Tuesday 2:15-3:15 (1 hr)

First day coding cheesecake videos.

Posted in RA Communication at 09:38by amanda.dick

Khang 02/24 & 02/28


02/24

Went to the lab meeting. Cool.

02/28

Came in and got Kathleen’s study ready. Worked on some emotion elicitation for awhile since I didn’t have a participant for 4:15. I ran the study for the 4:45 time slot and everything went well.

Transferred the data from the the full memory card to MyBook and labelled it on the computer. This took longer than I would have liked for it to, but it’s done.

Time: 3:30 – 5:45 (2.25 hours)

 

Posted in RA Communication at 05:45by a4thgen

2/28 — Kelsey


Lab meeting last week – 1 hour

Coded Sarah’s meta stuff and ran the main study 9:30-12:30 -3 Hours

Ran the main study 2-4- 2 Hours

6 Hours Total!

Posted in RA Communication at 03:52by a4thgen

2/28 Jonathan


11-2:30 (3.5 hours)

Did some emotion elicitations, and then coded some approach videos. Ran the main study with four participants, two of them didn’t like chessecake. Some of my tests were done as overlap, because the numbers weren’t crossed out before the study. Also the Deploy Study has a slide which we think is in the middle of the experiment that says “notify the experimenter that you are finished with the experiment”. I closed out of medialab after that slide came up, so the data from 12-15 might not have been recorded, if that is not the actual end of that study. I told Kathleen about it, so they printed a new protocol for it.

Posted in RA Communication at 02:28by a4thgen

Vicki 2/28


Lab meeting  2/24 (1 hour)

2/27 11:15-12:45 (1.5 hours)  & 2/28 12:30-1:45 (1.25 hours) Coding cheesecake videos.

 

Posted in RA Communication at 02:07by vikkay08

Natalie 2/24, 2/27, 2/28


2/24 9:00-10:00 (1 hr) Lab meeting

2/27 8:30-10:30 (2 hrs) Set up and ran the morning study. Only 2 participants showed up.

      12:45-1:45 (1 hr) Coded meta articles

      Total: 3 hrs

2/28 8:30-10:15 (1.75 hrs) Set up and ran the morning study. Only one participant showed up, so we finished a little bit early.

Posted in RA Communication at 10:12by a4thgen

02.27.12

Emily – 2/24


went to weekly meeting

1 hr.

Posted in RA Communication at 01:28by Emily Long

« Previous entries Next Page » Next Page »