04.30.12

Natalie 4/27 and 4/30


4/27 9:00-10:00 (1 hour) last lab meeting of the semester!

4/30 2:30-3:45 (1.25 hrs.) I FINALLY FINISHED SARAH’S META ANALYSIS!!!!! Whoop!

Posted in RA Communication at 02:47by a4thgen

Emily 4/27


came to friday meeting!

total: 1 hour

Posted in RA Communication at 09:57by Emily Long

04.27.12

Jonathan 4/27


9-12 (3 hours) Lab meeting and ran Kathleen’s study, yeaaa budyy. Last day! (actually im coming back on monday to make up my hours… womp womp.

Posted in RA Communication at 11:02by a4thgen

04.26.12

Natalie 4/25 and 4/26


4/25 12:30-2:30 (2 hrs) Worked on Sarah’s meta

4/26 1-1:45 (.75 hr) Worked on Sarah’s meta..sooo close to being done!!

Posted in RA Communication at 10:18by a4thgen

Khang 04/26


Came in and worked on some meta

Time: 1:00 – 2:00 (1 hour)

Came back in and worked on meta some more, got Kathleen’s study ready, and then ran the study. It went well.

Time: 4:30 – 6:00 (1.5 hour)

Posted in RA Communication at 04:58by a4thgen

Emily 4/26


did some cheesecake coding

ran cold pressor for 3 slots, 

1:45-5

3 hours and 15 min.

Posted in RA Communication at 03:52by Emily Long

Vicki 4/26


11:45-3:00 (3.25 hours) Ran the main study for the last time.  Four showed up and three finished the gambling study.  Then ran Kathleen’s study twice.

Almost done for the semester!

Posted in RA Communication at 01:58by vikkay08

Kelsey 4/26


8:30-12:30
2:00-4:30

META ALL DAY. OMG

6.5 hours

Posted in RA Communication at 09:41by a4thgen

Kelsey -4/24


10:00-12:30–ran the main study!

2:00-3:30–ran the main study, starting feeling horrid so Emily shut everything down for me!

Thanks again Em!

Total 4 hours

Posted in RA Communication at 09:38by a4thgen

04.25.12

Emily 4/25


did emotional elicitation set up and ran main study.

1:45-6:15

total: 4 and 1/2 hours

 

Posted in RA Communication at 05:07by Emily Long

« Previous entries Next Page » Next Page »