04.25.12

Khang 04/25


Came in and got Kathleen’s study ready. Neither of the 2 participants showed up. That was a waste of time. I put everything up and worked on some meta.

Time: 2:45 – 5:15 (2.5 hours)

Posted in RA Communication at 04:29by a4thgen

04.24.12

Khang 04/24


Came in and got Kathleen’s study ready. Ran it twice. Everything went well for the most part. The memory card ran out for the second run time but I believe it was okay since he didn’t eat the cheesecake. I also dumped the data for memory cards on to the external hard drive. It is labeled. I put everything up and left a little early.

Time: 3:30 – 5:30 (2 hours)

Posted in RA Communication at 04:46by a4thgen

Jonathan 4/24


(11-5) 6 Hours. Entered some master sheets, set up and ran the study, helped kelsey set up her study, emailed some kid who left his headphones in the lab and hung them from the thermostat by the door, entered the rest of Vicki’s cheesecake coding data into an SPSS document and finished all of her data. Oh yeah catching up on my hours people! Awwww yeahhh.

Also the gambling studies that I ran, some of them said that by running it I would overwrite data because that subject Id had already been run. According to the randomization sheet it hadnt, so I just clicked to continue anyway whenever that happened. I thin that it was only for Condition 5, but im not certain.

Posted in RA Communication at 03:59by a4thgen

Emily 4/24


Came and did emotional elicitations and shut down main study for Kelsey

3-4

total:1 hr.

Posted in RA Communication at 03:03by Emily Long

Vicki 4/24


12:00-2:30 (2.5 hours) Lots of cheesecake coding.

4/20 (1 hour) lab meeting

Posted in RA Communication at 01:33by vikkay08

Natalie 4/24


8:45-10:30 (1. 75 hrs) Set up and ran the main study for the last time!! So bittersweet! All 5 participants actually showed up, this is a new record. Happy to end the semester on a good note!

Posted in RA Communication at 09:46by a4thgen

04.23.12

Natalie 4/20 and 4/23


4/20 9:00-10:00 (1 hr) lab meeting

4/23 8:45-11:00 (2.25 hrs) I set up and ran the main study. Both of the participants finished everything through gambling. Afterwards, I coded some meta articles.

  12:45-1:45 (1 hr) Coded meta articles and went with Talya to make copies.

4:00-5:15 (1. 25 hrs) Coded more of Sarah’s meta articles! I’m really trying to finish them this week since it’s our last full week of lab.

4/23 total: 4.5

Posted in RA Communication at 04:21by a4thgen

Emily 4/23


put data into spss and did emotional elicitations

1:45-4:45

total:3 hours

Posted in RA Communication at 03:43by Emily Long

Emily 4/20


Friday lab Meeting 4/20

1 hour

Posted in RA Communication at 01:01by Emily Long

04.20.12

Jonathan 4/20


9-12 (3 hours) Went to the lab meeting, then set up for kathleens study and ran it.

Posted in RA Communication at 10:50by a4thgen

« Previous Page« Previous entries « Previous Page · Next Page » Next entries »Next Page »