10.31.12

10/31/12- Kallie


10/31/12- (7:40-11:30) (3 hours and 50 minutes)- I worked 2 sessions of the main study.

Posted in RA Communication at 10:22by a4thgen

10.30.12

McNally 10/26, 10/29, 10/30


10/26 – Ran Main study and coded- 9-12:30 (3.5 hours)

10/29 – Ran Cold Tolerance and Cheesecake 12:00 – 2:30 ( 2.5 hours )

10/30 – Ran Cheesecake 3:30-5:30 (2 hours)

total : 8 hours

Semester : 69.5 hours

Posted in RA Communication at 03:52by mcnallyunite

10/30- Amanda


Ran Cold Pressor
(12:30 pm-2:30 pm)

Posted in RA Communication at 01:12by amanda.dick

10.29.12

10/29/12- Kallie


10/29/12- (7:40-12:30) (4 hours and 50 minutes)- I worked two sessions of the main study and I coded for an hour.

Posted in RA Communication at 11:26by a4thgen

10.26.12

10/26- Amanda


Ran Main Study
(8:30-10:30 AM)

Posted in RA Communication at 09:17by amanda.dick

10.25.12

10/25- Amanda


Ran Cold Pressor
(12:30-2:30 pm)
Ran Cheescake
(2:30-3:00 pm)
Went to Lab Meeting
(4:00-5:00 pm)

In lab for 4.5 hours

Posted in RA Communication at 02:55by amanda.dick

10.24.12

10/24/12- Kallie


10/24/12- (7:40-11:30) (3 hours and 50 minutes) I worked two sessions of the main study.

Posted in RA Communication at 10:30by a4thgen

10.23.12

McNally – 10/15. 10/16, 10/18, 10/19, 10/22, 10/23


Howdy Agz!

10/15 monday – 12:00 – 2:30  Ran participants cold tolerance and cheesecake ( 2.5 hours)
10/16 tuesday – 3:3-5:30 Ran cheesecake yay. (2 hours)
10/18 thursday – Lab meeting 1 hour
10/19 friday – 9-12:30 – Ran Main study (3.5 hours)
10/22 monday – 12:00 – 2:30 – Ran cheesecake and cold tolerance ( 2.5 hours)
10/23 tuesday – 3:30-5:30 – Ran cheesecake ( 2 hours)

Total hours : 13.5

Cummulative total of : 61.5

Posted in RA Communication at 03:38by mcnallyunite

10/23-Amanda


Ran Cold Pressor
(12:30 pm-2:30 pm)

Posted in RA Communication at 01:36by amanda.dick

10.22.12

10/22/12


10/22/12 (7:30-12:30) I worked 5 hours and I ran two sessions of the main study and I coded for an hour.

Posted in RA Communication at 11:29by a4thgen

« Previous entries Next Page » Next Page »